Twee agenten neergeschoten bij protesten Louisville: bekijk heftige beelden

Twee agenten neergeschoten bij protesten Louisville: bekijk heftige beelden

In de Amerikaanse stad Louisville zijn twee agenten neergeschoten. Dit gebeurde tijdens protesten, naar aanleiding van de zaak rond Breonna Taylor. De agenten zijn buiten levensgevaar.

Breonna doodgeschoten in eigen huis
De 26-jarige zwarte Breonna Taylor werd in maart doodgeschoten door de politie terwijl ze in haar eigen huis op bed lag. De politie viel binnen om drugs te zoeken en begon te schieten, vermoedelijk nadat haar partner het vuur opende omdat hij dacht dat er werd ingebroken. Uiteindelijk is er geen drugs gevonden in de woning, Breonna werd door zes kogels geraakt.

Bekijk de heftige beelden van de rellen in Louisville waarbij de politie wordt beschoten in de AD-video hieronder.

Twee <em>agenten neergeschoten</em> bij protesten Louisville: bekijk heftige beelden In de Amerikaanse stad Louisville zijn twee agenten neergeschoten. Dit gebeurde tijdens protesten, naar aanleiding van de zaak rond Breonna Taylor. De agenten zijn buiten levensgevaar. Bekijk ook Zien: protesten in Amerika na uitspraak rechter zaak Breonna Taylor Bekijk deze video » Breonna doodgeschoten in eigen huisDe 26-jarige zwarte Breonna Taylor werd in maart doodgeschoten door de politie terwijl ze in haar eigen huis op bed lag. De politie viel binnen om drugs te zoeken en begon te schieten, vermoedelijk nadat haar partner het vuur opende omdat hij dacht dat er werd ingebroken. Uiteindelijk is er geen drugs gevonden in de woning, Breonna werd door zes kogels geraakt. Bekijk de heftige beelden van de rellen in Louisville waarbij de politie wordt beschoten in de AD-video hieronder. Dode door schietpartij in Louisville bij protest, bekijk de schokkende beelden Bekijk deze video » Black Lives Matter-protest Seattle loopt uit de hand, minstens 45 arrestaties (video) Bekijk deze video »
Nieuws :
Twee agenten neergeschoten bij protesten Louisville: bekijk heftige beelden

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Twee agenten neergeschoten bij protesten Louisville: bekijk heftige beelden of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen