Sharon Stone bekent aan James Corden: 'Ik werd van dating-app afgegooid' (video)

Sharon Stone bekent aan James Corden: 'Ik werd van dating-app afgegooid' (video)

James Cordon heeft met Sharon Stone een gesprek over onder meer dating-apps. De actrice bekent dat ze hier weleens van af is gegooid. “Er was iemand met wie ik niet wilde praten omdat hij onbeschoft was, en hij zei toen dat ik het daarom niet echt was. Want als ik het echt was, was ik vast dol op hem geweest...”

Bekijk het gesprek van Sharon Stone over onder meer dating apps in de video hieronder.

<em>Sharon Stone</em> bekent aan James Corden: 'Ik werd van dating-app afgegooid' (video) James Cordon heeft met Sharon Stone een gesprek over onder meer dating-apps. De actrice bekent dat ze hier weleens van af is gegooid. “Er was iemand met wie ik niet wilde praten omdat hij onbeschoft was, en hij zei toen dat ik het daarom niet echt was. Want als ik het echt was, was ik vast dol op hem geweest...” Bekijk het gesprek van Sharon Stone over onder meer dating apps in de video hieronder. Video: "Is Dr. Phil dronken of verward in Late Late Show? Bekijk deze video » Zien: Alicia Keys geeft bijzonder drive-in concert bij talkshow James Corden Bekijk deze video »
Entertainment :
Sharon Stone bekent aan James Corden: 'Ik werd van dating-app afgegooid' (video)

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Sharon Stone bekent aan James Corden: 'Ik werd van dating-app afgegooid' (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen