Diederik Gommers blij dat Famke Louise tot inkeer komt: ‘Wel een wake-up call’ (video)

Diederik Gommers blij dat Famke Louise tot inkeer komt: ‘Wel een wake-up call’ (video)

Bekijk hier het verhaal van Famke Louise bij Jinek: ‘Geen schijt aan de anderhalvemetersamenleving’

Diederik Gommers is blij dat Famke Louise tot inkeer is gekomen. De zangeres en de arts zaten dinsdag samen aan tafel bij Jinek, en spraken over haar actie #ikdoenietmeermee, wat het negeren van de coronaregels impliceert. Inmiddels heeft Famke afstand gedaan van deze actie.

Gommers gaat met Famke Louise in gesprek
“Dat ze tot inkeer is gekomen is goed, maar de manier waarop en wat ze allemaal over haar heen heeft gekregen vind ik niet goed, omdat ze wel een punt gemaakt heeft”, zegt Gommers bij Goedemorgen Nederland. “Voor mij is het een wake-up call: hoe gaan we zorgen dat we deze discussies voeren op verschillende manieren zodat we met de jeugd echt in gesprek gaan.” Ook laat Gommers weten dat hij en Louise al een afspraak hebben gemaakt om te praten over het coronavirus en de maatschappij.

Bekijk het fragment van Goedemorgen Nederland hieronder. Heb je Jinek gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv.

Diederik Gommers blij dat <em>Famke Louise</em> tot inkeer komt: ‘Wel een wake-up call’ (video) Bekijk hier het verhaal van Famke Louise bij Jinek: ‘Geen schijt aan de anderhalvemetersamenleving’ Diederik Gommers is blij dat Famke Louise tot inkeer is gekomen. De zangeres en de arts zaten dinsdag samen aan tafel bij Jinek, en spraken over haar actie #ikdoenietmeermee, wat het negeren van de coronaregels impliceert. Inmiddels heeft Famke afstand gedaan van deze actie. Bekijk ook Famke Louise tegen Diederik Gommers: "Ik heb respect voor corona" (Jinek) Bekijk deze video » Gommers gaat met Famke Louise in gesprek“Dat ze tot inkeer is gekomen is goed, maar de manier waarop en wat ze allemaal over haar heen heeft gekregen vind ik niet goed, omdat ze wel een punt gemaakt heeft”, zegt Gommers bij Goedemorgen Nederland. “Voor mij is het een wake-up call: hoe gaan we zorgen dat we deze discussies voeren op verschillende manieren zodat we met de jeugd echt in gesprek gaan.” Ook laat Gommers weten dat hij en Louise al een afspraak hebben gemaakt om te praten over het coronavirus en de maatschappij. Bekijk het fragment van Goedemorgen Nederland hieronder. Heb je Jinek gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv. Famke Louise in Jinek: ‘Hashtag #ikdoenietmeermee was nodig, anders zat ik hier niet’ Bekijk deze video » Famke Louise krijgt steun van jongeren: "Corona is gewoon bullshit, weet je" (video) Bekijk deze video »
TV :
Diederik Gommers blij dat Famke Louise tot inkeer komt: ‘Wel een wake-up call’ (video)

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Diederik Gommers blij dat Famke Louise tot inkeer komt: ‘Wel een wake-up call’ (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen