Miljuschka Witzenhausen maakt serie #eerlijkefoto voor Videoland: bekijk de trailer

Miljuschka Witzenhausen maakt serie #eerlijkefoto voor Videoland: bekijk de trailer

Bekijk hier wat er nieuw te zien is op Videoland in september 2020.

Miljuschka Witzenhausen staat erom bekend dat ze echte foto’s op Instagram zet en is niet bang om een vetrolletje te laten zien. Maar zij is nogal uniek hierin, velen gaan voor het perfecte plaatje. Daarom maakt Miljuschka voor Videoland een documentaireserie waarin ze onderzoek doet en het gesprek aangaat met bekende Nederlanders zoals Linda de Mol, Famke Louise en Victoria Koblenko. Ze wil weten wat zij verstaan onder een eerlijke foto.

De docuserie #eerlijkefoto is vanaf 1 oktober te zien bij Videoland. Bekijk de trailer van #eerlijkefoto hieronder.

<em>Miljuschka Witzenhausen</em> maakt serie #eerlijkefoto voor Videoland: bekijk de trailer Bekijk hier wat er nieuw te zien is op Videoland in september 2020. Miljuschka Witzenhausen staat erom bekend dat ze echte foto’s op Instagram zet en is niet bang om een vetrolletje te laten zien. Maar zij is nogal uniek hierin, velen gaan voor het perfecte plaatje. Daarom maakt Miljuschka voor Videoland een documentaireserie waarin ze onderzoek doet en het gesprek aangaat met bekende Nederlanders zoals Linda de Mol, Famke Louise en Victoria Koblenko. Ze wil weten wat zij verstaan onder een eerlijke foto. De docuserie #eerlijkefoto is vanaf 1 oktober te zien bij Videoland. Bekijk de trailer van #eerlijkefoto hieronder. Eerste beelden: Miljuschka maakt documentaire over body positivity Bekijk deze video » Video: dolblije Miljuschka Witzenhausen belt moeder Astrid over Televizier-nominatie Bekijk deze video »
TV :
Miljuschka Witzenhausen maakt serie #eerlijkefoto voor Videoland: bekijk de trailer


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Miljuschka Witzenhausen maakt serie #eerlijkefoto voor Videoland: bekijk de trailer of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier