Patricia bekent in Lang Leve De Liefde: ‘Stiekem wil ik je uit elkaar trekken’

Patricia bekent in Lang Leve De Liefde: ‘Stiekem wil ik je uit elkaar trekken’

Patricia en Maurice schrijven in Lang Leve De Liefde samen op kaartjes hun vragen of verlangens die zij niet durven uit te spreken. En Patricia komt met een opvallende bekentenis: “Je merkt het misschien niet zo, maar stiekem wil ik je uit elkaar trekken.” De situatie wordt nogal ongemakkelijk aangezien het kaartje van haar date Maurice van een hele andere orde is. Hij geeft het compliment ‘aardig’.

Bekijk het fragment van Lang Leve De Liefde hieronder.

Lang Leve De Liefde is elke werkdag om 18.00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv.

Patricia bekent in <em>Lang Leve De Liefde</em>: ‘Stiekem wil ik je uit elkaar trekken’ Patricia en Maurice schrijven in Lang Leve De Liefde samen op kaartjes hun vragen of verlangens die zij niet durven uit te spreken. En Patricia komt met een opvallende bekentenis: “Je merkt het misschien niet zo, maar stiekem wil ik je uit elkaar trekken.” De situatie wordt nogal ongemakkelijk aangezien het kaartje van haar date Maurice van een hele andere orde is. Hij geeft het compliment ‘aardig’. Bekijk het fragment van Lang Leve De Liefde hieronder. Lang Leve De Liefde is elke werkdag om 18.00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv. Lastig gesprek in Lang leve de liefde: Nancy is op zoek naar "een lieve klootzak" Bekijk deze video » Lang Leve De Liefde: Maurice moest huilen bij eerste keer seks: ‘Is dat raar?’ Bekijk deze video »
TV :
Patricia bekent in Lang Leve De Liefde: ‘Stiekem wil ik je uit elkaar trekken’

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Patricia bekent in Lang Leve De Liefde: ‘Stiekem wil ik je uit elkaar trekken’ of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen