Bekijk trailer The Brokenwood Mysteries seizoen 2 (vanaf vrijdag op België Eén)

Bekijk trailer The Brokenwood Mysteries seizoen 2 (vanaf vrijdag op België Eén)

Vanaf vrijdag 25 september is het tweede seizoen van de Nieuw-Zeelandse misdaadserie The Brokenwood Mysteries te zien op België Eén. In dit seizoen stuit inspecteur Mike Shepherd opnieuw op enkele lugubere moordzaken, zoals een rugbycoach die naakt is vastgebonden aan een doelpaal - met een vrouwenslipje in zijn keel. Wat is hier aan de hand?

Bekijk de trailer van The Brokenwood Mysteries seizoen 2 hieronder.

Het tweede seizoen van The Brokenwood Mysteries is vanaf vrijdag 25 september wekelijks om 20.40 uur te zien op België Eén. Lees hier op welk kanaal België Eén te vinden is bij jouw tv-aanbieder.

Bekijk trailer <em>The Brokenwood Mysteries</em> seizoen 2 (vanaf vrijdag op België Eén) Vanaf vrijdag 25 september is het tweede seizoen van de Nieuw-Zeelandse misdaadserie The Brokenwood Mysteries te zien op België Eén. In dit seizoen stuit inspecteur Mike Shepherd opnieuw op enkele lugubere moordzaken, zoals een rugbycoach die naakt is vastgebonden aan een doelpaal - met een vrouwenslipje in zijn keel. Wat is hier aan de hand? Bekijk de trailer van The Brokenwood Mysteries seizoen 2 hieronder. Het tweede seizoen van The Brokenwood Mysteries is vanaf vrijdag 25 september wekelijks om 20.40 uur te zien op België Eén. Lees hier op welk kanaal België Eén te vinden is bij jouw tv-aanbieder. Bekijk ook Trailer misdaadserie The Brokenwood Mysteries (vanaf 8 mei op Eén) Bekijk deze video »
Serie :
Bekijk trailer The Brokenwood Mysteries seizoen 2 (vanaf vrijdag op België Eén)

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Bekijk trailer The Brokenwood Mysteries seizoen 2 (vanaf vrijdag op België Eén) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen