Zien: Jada en Leontine Borsato dansen erop los in TikTok-video

Zien: Jada en Leontine Borsato dansen erop los in TikTok-video

Leontine Borsato is voor het eerst te zien op het populaire platform TikTok. De presentatrice heeft samen met haar dochter Jada een video opgenomen waarin ze hun dansmoves laten zien.

Bekijk de dansende Jada en Leontine Borsato in de video van Shownieuws hieronder. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.

Zien: <em>Jada en Leontine Borsato</em> dansen erop los in TikTok-video Leontine Borsato is voor het eerst te zien op het populaire platform TikTok. De presentatrice heeft samen met haar dochter Jada een video opgenomen waarin ze hun dansmoves laten zien. Bekijk de dansende Jada en Leontine Borsato in de video van Shownieuws hieronder. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv. Zien: Leontine Ruiters voor het eerst voor de camera: ''Het gaat goed met mij'' Bekijk deze video » Zien: Leontine Borsato deelt mooie beelden van zichzelf ‘uit de oude doos’ Bekijk deze video »
Entertainment :
Zien: Jada en Leontine Borsato dansen erop los in TikTok-video

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Zien: Jada en Leontine Borsato dansen erop los in TikTok-video of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen