Bekijk eerste Instagramvideo David Attenborough (94): ‘De wereld zit in de problemen’

Bekijk eerste Instagramvideo David Attenborough (94): ‘De wereld zit in de problemen’

Niemand minder dan sir David Attenborough is lid geworden van Instagram. De 94-jarige presentator, onder meer bekend om zijn legendarische stem die hij verleent aan natuurdocumentaires van BBC, ziet dat de wereld in de problemen zit.

Attenborough deelt in video's oplossingen voor wereldproblemen
“Continenten staan in brand, gletsjers smelten, koraalriffen gaan dood, vissen verdwijnen uit de oceanen, de lijst is oneindig.” Daarom wil Attenborough deze nieuwe manier van communiceren ontdekken, om uit te leggen wat deze problemen zijn en hoe we die kunnen oplossen.

Bekijk de eerste Insta-video van David Attenborough hieronder.

Bekijk eerste Instagramvideo <em>David Attenborough</em> (94): ‘De wereld zit in de problemen’ Niemand minder dan sir David Attenborough is lid geworden van Instagram. De 94-jarige presentator, onder meer bekend om zijn legendarische stem die hij verleent aan natuurdocumentaires van BBC, ziet dat de wereld in de problemen zit. Attenborough deelt in video's oplossingen voor wereldproblemen“Continenten staan in brand, gletsjers smelten, koraalriffen gaan dood, vissen verdwijnen uit de oceanen, de lijst is oneindig.” Daarom wil Attenborough deze nieuwe manier van communiceren ontdekken, om uit te leggen wat deze problemen zijn en hoe we die kunnen oplossen. Bekijk de eerste Insta-video van David Attenborough hieronder. Bekijk trailer David Attenborough: A Life on Our Planet (4 oktober op Netflix) Bekijk deze video » De Vooravond gemist? Jan van Hooff lyrisch over werk van David Attenborough Bekijk deze video »
Entertainment :
Bekijk eerste Instagramvideo David Attenborough (94): ‘De wereld zit in de problemen’

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Bekijk eerste Instagramvideo David Attenborough (94): ‘De wereld zit in de problemen’ of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen