Zien: Luis Suárez in tranen na vertrek bij FC Barcelona

Zien: Luis Suárez in tranen na vertrek bij FC Barcelona

Hoewel het er lange tijd op leek dat Luis Suárez naar Juventus zou vertrekken, wordt de aanvaller uiteindelijk toch getransfereerd naar Atlético Madrid. De Uruguayaan moet FC Barcelona achter zich laten en dat doet hem zichtbaar pijn.

Zien: <em>Luis Suárez</em> in tranen na vertrek bij FC Barcelona Hoewel het er lange tijd op leek dat Luis Suárez naar Juventus zou vertrekken, wordt de aanvaller uiteindelijk toch getransfereerd naar Atlético Madrid. De Uruguayaan moet FC Barcelona achter zich laten en dat doet hem zichtbaar pijn. Lionel MessiBij zijn afscheid van Barcelona kan Suárez zijn tranen niet bedwingen. Het zal ongetwijfeld te maken hebben met het feit dat hij Lionel Messi, die één van zijn beste vrienden is geworden, achter moet laten in Catalonië. Ronald Koeman heeft echter gezegd Suárez niet nodig te hebben; hij levert Barça zes miljoen euro op. Bekijk de beelden van Luis Suárez hierboven. Bekijk ook Video: Luis Suárez van FC Barcelona naar Juventus? Bekijk deze video » Zien: heeft Luis Suárez gefraudeerd met taaltoets bij transfer naar Juventus? Bekijk deze video »
Voetbal :
Zien: Luis Suárez in tranen na vertrek bij FC Barcelona

Lionel Messi
Bij zijn afscheid van Barcelona kan Suárez zijn tranen niet bedwingen. Het zal ongetwijfeld te maken hebben met het feit dat hij Lionel Messi, die één van zijn beste vrienden is geworden, achter moet laten in Catalonië. Ronald Koeman heeft echter gezegd Suárez niet nodig te hebben; hij levert Barça zes miljoen euro op.

Bekijk de beelden van Luis Suárez hierboven.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Zien: Luis Suárez in tranen na vertrek bij FC Barcelona of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen