Gordon maakt nieuwe muziek in studio: bekijk eerste beelden van De Heling

Gordon maakt nieuwe muziek in studio: bekijk eerste beelden van De Heling

Gordon is de studio ingedoken om te werken aan nieuwe muziek, ondanks dat hij eerder zijn comeback aankondigde. Gordon heeft de muzikale smaak weer helemaal te pakken en is laaiend enthousiast over zijn nieuwe liedje De Heling. “Na 5 jaar weer terug in de studio, alle emoties gieren door m’n lijf. Ik ben weer waar ik hoor... de heling!”

Bekijk de video van Gordon met opnames van zijn liedje De Heling hieronder. De Heling van Gordon komt 12 oktober uit.

<em>Gordon</em> maakt nieuwe muziek in studio: bekijk eerste beelden van <em>De Heling</em> Gordon is de studio ingedoken om te werken aan nieuwe muziek, ondanks dat hij eerder zijn comeback aankondigde. Gordon heeft de muzikale smaak weer helemaal te pakken en is laaiend enthousiast over zijn nieuwe liedje De Heling. “Na 5 jaar weer terug in de studio, alle emoties gieren door m’n lijf. Ik ben weer waar ik hoor... de heling!” Bekijk de video van Gordon met opnames van zijn liedje De Heling hieronder. De Heling van Gordon komt 12 oktober uit. Video: Gordon reageert emotioneel op lege horecazaken Bekijk deze video » Zie hier waarom Gordon van Tinder is gegooid (video) Bekijk deze video »
Muziek :
Gordon maakt nieuwe muziek in studio: bekijk eerste beelden van De Heling

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Gordon maakt nieuwe muziek in studio: bekijk eerste beelden van De Heling of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen