Miniserie The Queen’s Gambit vanaf 23 oktober bij Netflix: bekijk de trailer

Miniserie The Queen’s Gambit vanaf 23 oktober bij Netflix: bekijk de trailer

Binnenkort kun je op Netflix de nieuwe miniserie The Queen’s Gambit bekijken. Het verhaal gaat over een jong weesmeisje dat in de jaren ’50 ontdekt dat ze een geniaal schaaktalent is. Deze serie is gebaseerd op de roman van Walter Tevis, actrice Anya Taylor-Joy speelt de hoofdrol.

The Queen’s Gambit is vanaf 23 oktober te zien op Netflix. Hieronder kun je de trailer van The Queen’s Gambit bekijken.

Miniserie <em>The Queen’s Gambit</em> vanaf 23 oktober bij Netflix: bekijk de trailer Binnenkort kun je op Netflix de nieuwe miniserie The Queen’s Gambit bekijken. Het verhaal gaat over een jong weesmeisje dat in de jaren ’50 ontdekt dat ze een geniaal schaaktalent is. Deze serie is gebaseerd op de roman van Walter Tevis, actrice Anya Taylor-Joy speelt de hoofdrol. The Queen’s Gambit is vanaf 23 oktober te zien op Netflix. Hieronder kun je de trailer van The Queen’s Gambit bekijken. Fei fei en de maan vanaf 23 oktober op Netflix, bekijk de trailer Bekijk deze video » Duitse serie Barbaren vanaf 23 oktober te zien bij Netflix: bekijk de teaser Bekijk deze video »
Trailer :
Miniserie The Queen’s Gambit vanaf 23 oktober bij Netflix: bekijk de trailer


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Miniserie The Queen’s Gambit vanaf 23 oktober bij Netflix: bekijk de trailer of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV