Video: Frank Rijkaard legt nog één keer uit waarom hij geen bondscoach wordt

Video: Frank Rijkaard legt nog één keer uit waarom hij geen bondscoach wordt

Frank de Boer wordt de nieuwe bondscoach van het Nederlands elftal, maar de naam van Frank Rijkaard zong ook een tijdje rond. De voormalig stervoetballer van Ajax en AC Milan legt voor de camera's van het AD nog één keer uit waarom hij het niet gaat doen: "Zoals iedereen weet, ben ik gestopt met voetbal."

Bekijk het interview met Frank Rijkaard hieronder.

Video: <em>Frank Rijkaard</em> legt nog één keer uit waarom hij geen bondscoach wordt Frank de Boer wordt de nieuwe bondscoach van het Nederlands elftal, maar de naam van Frank Rijkaard zong ook een tijdje rond. De voormalig stervoetballer van Ajax en AC Milan legt voor de camera's van het AD nog één keer uit waarom hij het niet gaat doen: "Zoals iedereen weet, ben ik gestopt met voetbal." Bekijk het interview met Frank Rijkaard hieronder. Bekijk ook Jack van Gelder in Jinek: "Frank de Boer wordt 100% zeker de nieuwe bondscoach" Bekijk deze video » Jinek gemist? Ruud Gullit in actie tegen racisme: ‘Frank Rijkaard was alibi van KNVB’ Bekijk deze video »
Voetbal :
Video: Frank Rijkaard legt nog één keer uit waarom hij geen bondscoach wordt

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Video: Frank Rijkaard legt nog één keer uit waarom hij geen bondscoach wordt of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen