Zien: prins Harry en Meghan Markle onder vuur na oproep tot stemmen

Zien: prins Harry en Meghan Markle onder vuur na oproep tot stemmen

De Britse prins Harry en zijn vrouw Meghan Markle wonen alweer een tijdje in de Verenigde Staten. Ze willen hun royalty-bestaan achter zich laten, en daarin gaan ze wel heel ver: het stel doet zelfs een oproep om te gaan stemmen bij de komende verkiezingen.

Zien: <em>prins Harry</em> en <em>Meghan Markle</em> onder vuur na oproep tot stemmen De Britse prins Harry en zijn vrouw Meghan Markle wonen alweer een tijdje in de Verenigde Staten. Ze willen hun royalty-bestaan achter zich laten, en daarin gaan ze wel heel ver: het stel doet zelfs een oproep om te gaan stemmen bij de komende verkiezingen. KritiekVolgens sommige mensen is dat niet heel verstandig; het stel is onder vuur komen te liggen en krijgt flinke kritiek te verduren, want eigenlijk is het voor royals (wat ze natuurlijk nog steeds zijn) not done om zich uit te spreken over politieke kwesties. Derk Jan Eppink, Europarlementariër van Forum voor Democratie, vindt het in ieder geval "totaal onverantwoord". Bekijk het fragment uit Goedemorgen Nederland hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Goedemorgen Nederland terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Zien: Nikkie Plessen wil bijzondere samenwerking aan met Meghan Markle Bekijk deze video » Zien: Meghan Markle moedigt America’s Got Talent-deelnemer Archie Williams aan Bekijk deze video »
Royals :
Zien: prins Harry en Meghan Markle onder vuur na oproep tot stemmen

Kritiek
Volgens sommige mensen is dat niet heel verstandig; het stel is onder vuur komen te liggen en krijgt flinke kritiek te verduren, want eigenlijk is het voor royals (wat ze natuurlijk nog steeds zijn) not done om zich uit te spreken over politieke kwesties. Derk Jan Eppink, Europarlementariër van Forum voor Democratie, vindt het in ieder geval "totaal onverantwoord".

Bekijk het fragment uit Goedemorgen Nederland hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Goedemorgen Nederland terugkijken bij Gids.tv.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Zien: prins Harry en Meghan Markle onder vuur na oproep tot stemmen of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen