Zien: Dinand Woesthoff was nog verliefd op Guusje Nederhorst bij ontmoeting met Lucy

Zien: Dinand Woesthoff was nog verliefd op Guusje Nederhorst bij ontmoeting met Lucy

Het verhaal van Guusje Nederhorst blijft, zestien jaar na haar dood, nog altijd tragisch. De actrice, zangeres en schrijfster leed aan borstkanker en bezweek uiteindelijk aan deze ziekte. Kane-zanger Dinand Woesthoff, met wie ze getrouwd was, maakte een heftige periode van rouw door. Woesthoffs tweede vrouw Lucy vertelt dat Dinand nog steeds verliefd was op Guusje toen ze elkaar ontmoetten.

Bekijk het fragment uit Rooijakkers over de vloer hieronder.

Rooijakkers over de vloer is elke donderdag om 21.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Rooijakkers over de vloer terugkijken bij Gids.tv.

Zien: <em>Dinand Woesthoff</em> was nog verliefd op Guusje Nederhorst bij ontmoeting met Lucy Het verhaal van Guusje Nederhorst blijft, zestien jaar na haar dood, nog altijd tragisch. De actrice, zangeres en schrijfster leed aan borstkanker en bezweek uiteindelijk aan deze ziekte. Kane-zanger Dinand Woesthoff, met wie ze getrouwd was, maakte een heftige periode van rouw door. Woesthoffs tweede vrouw Lucy vertelt dat Dinand nog steeds verliefd was op Guusje toen ze elkaar ontmoetten. Bekijk het fragment uit Rooijakkers over de vloer hieronder. Rooijakkers over de vloer is elke donderdag om 21.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Rooijakkers over de vloer terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Zien: Art onthult gasten in nieuw seizoen Rooijakkers over de vloer Bekijk deze video » Rooijakkers Over De Vloer: Zoon Dean lijkt sprekend op vader Dinand Woesthoff Bekijk deze video »
TV :
Zien: Dinand Woesthoff was nog verliefd op Guusje Nederhorst bij ontmoeting met Lucy

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Zien: Dinand Woesthoff was nog verliefd op Guusje Nederhorst bij ontmoeting met Lucy of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen