Zien: Willem II-supporter riskeert quarantaine om zijn club live te zien

Zien: Willem II-supporter riskeert quarantaine om zijn club live te zien

Op donderdag 24 september staat de wedstrijd Willem II - Glasgow Rangers op het programma. Het is de eerste Europese thuiswedstrijd in vijftien jaar voor de Tilburgers, en sommige supporters hebben er alles voor over om daar bij te zijn. Zoals een fan die al zes jaar in Schotland woont; hij is afgereisd om zijn cluppie in het stadion te zien, maar moet na terugkomst in Schotland wel in quarantaine.

Bekijk het gesprek met de fanatieke Willem II-supporter hieronder.

Zien: <em>Willem II</em>-supporter riskeert quarantaine om zijn club live te zien Op donderdag 24 september staat de wedstrijd Willem II - Glasgow Rangers op het programma. Het is de eerste Europese thuiswedstrijd in vijftien jaar voor de Tilburgers, en sommige supporters hebben er alles voor over om daar bij te zijn. Zoals een fan die al zes jaar in Schotland woont; hij is afgereisd om zijn cluppie in het stadion te zien, maar moet na terugkomst in Schotland wel in quarantaine. Bekijk het gesprek met de fanatieke Willem II-supporter hieronder. Bekijk ook Samenvatting Willem II - Heracles Almelo (Eredivisie) Bekijk deze video » VI Toto-voorspelling: "Willem II tikt Rangers helemaal ziek!" (video) Bekijk deze video »
Voetbal :
Zien: Willem II-supporter riskeert quarantaine om zijn club live te zien

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Zien: Willem II-supporter riskeert quarantaine om zijn club live te zien of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen