Zien: Famke Louise na optreden in Jinek belachelijk gemaakt door Bram Krikke

Zien: Famke Louise na optreden in Jinek belachelijk gemaakt door Bram Krikke

De actie #ikdoenietmeermee deed al veel stof opwaaien, maar na haar optreden in Jinek kreeg zangeres Famke Louise een ware orkaan van kritiek over zich heen. Bram Krikke heeft geen enkel mededogen en zet Famke Louise keihard voor schut in een hilarische video.

Kortsluiting
In de video laat Krikke zien wat er 'werkelijk' gebeurde in het hoofd van Famke Louise op het moment dat ze bij Jinek aan tafel zat. We zien een koortsachtige Krikke rondrennen in een soort control room, die de hersenen van Famke Louise moeten voorstellen. Krikke drukt willekeurig op een paar knoppen, waarna er willekeurige zinnen uit de mond van Famke komen.

Bekijk de hilarische video van Bram Krikke hieronder.

Zien: <em>Famke Louise</em> na optreden in <em>Jinek</em> belachelijk gemaakt door Bram Krikke De actie #ikdoenietmeermee deed al veel stof opwaaien, maar na haar optreden in Jinek kreeg zangeres Famke Louise een ware orkaan van kritiek over zich heen. Bram Krikke heeft geen enkel mededogen en zet Famke Louise keihard voor schut in een hilarische video. KortsluitingIn de video laat Krikke zien wat er 'werkelijk' gebeurde in het hoofd van Famke Louise op het moment dat ze bij Jinek aan tafel zat. We zien een koortsachtige Krikke rondrennen in een soort control room, die de hersenen van Famke Louise moeten voorstellen. Krikke drukt willekeurig op een paar knoppen, waarna er willekeurige zinnen uit de mond van Famke komen. Bekijk de hilarische video van Bram Krikke hieronder. Bekijk ook Famke Louise tegen Diederik Gommers: "Ik heb respect voor corona" (Jinek) Bekijk deze video » Famke Louise afgeslacht door Rob Goossens: "Het was extreem pijnlijk" (video) Bekijk deze video »

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV