IJzersterke Anna van der Breggen wint WK wielrennen op de weg (video)

IJzersterke Anna van der Breggen wint WK wielrennen op de weg (video)

De Nederlandse vrouwen blijven het internationale wielrennen domineren, want Anna van der Breggen heeft vandaag (24 september) de wereldtitel wielrennen op de weg binnengesleept. In het Italiaanse Imola was ze alle concurrentie te snel af.

IJzersterke <em>Anna van der Breggen</em> wint WK wielrennen op de weg (video) De Nederlandse vrouwen blijven het internationale wielrennen domineren, want Anna van der Breggen heeft vandaag (24 september) de wereldtitel wielrennen op de weg binnengesleept. In het Italiaanse Imola was ze alle concurrentie te snel af. Tweede titelVoor Van der Breggen is het, na 2018, haar tweede wereldtitel. Ze volgt hiermee Annemiek van Vleuten op, die vorig jaar wereldkampioen werd; zij kon haar titel niet prolongeren omdat ze in de Giro Rosa zwaar geblesseerd raakte na een valpartij. Het is al de zevende Nederlandse wereldtitel deze eeuw, want ook Marianne Vos (2006, 2012, 2013) en Chantal Blaak (2017) waren al eens de beste. Bekijk de winst van Anna van der Breggen bij het WK wielrennen op de weg hierboven. Bekijk ook Zien: Anna van der Breggen wint NK Wielrennen 2020 (vrouwen) Bekijk deze video » Zien: Anna van der Breggen wint Giro Rosa 2020 Bekijk deze video »
Wielrennen :
IJzersterke Anna van der Breggen wint WK wielrennen op de weg (video)

Tweede titel
Voor Van der Breggen is het, na 2018, haar tweede wereldtitel. Ze volgt hiermee Annemiek van Vleuten op, die vorig jaar wereldkampioen werd; zij kon haar titel niet prolongeren omdat ze in de Giro Rosa zwaar geblesseerd raakte na een valpartij. Het is al de zevende Nederlandse wereldtitel deze eeuw, want ook Marianne Vos (2006, 2012, 2013) en Chantal Blaak (2017) waren al eens de beste.

Bekijk de winst van Anna van der Breggen bij het WK wielrennen op de weg hierboven.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op IJzersterke Anna van der Breggen wint WK wielrennen op de weg (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen