Na interview met Famke Louise kreeg Dennis Schouten "officiële waarschuwing" (video)

Na interview met Famke Louise kreeg Dennis Schouten "officiële waarschuwing" (video)

Dennis Schouten is aangeschoven in de rubriek 'Club Trending' van De Telegraaf. Daar praat hij met Jeroen Holtrop onder meer over het veelbesproken incident met Famke Louise, waarbij de zangeres een microfoon uit de handen van Schouten sloeg. Dat bleek grote gevolgen te hebben.

Na interview met <em>Famke Louise</em> kreeg Dennis Schouten &quot;officiële waarschuwing&quot; (video) Dennis Schouten is aangeschoven in de rubriek 'Club Trending' van De Telegraaf. Daar praat hij met Jeroen Holtrop onder meer over het veelbesproken incident met Famke Louise, waarbij de zangeres een microfoon uit de handen van Schouten sloeg. Dat bleek grote gevolgen te hebben. Willem EngelDe groep bekende Nederlanders die zich achter de actie #ikdoenietmeermee schaarde, werd 'aangestuurd' door Willem Engel. Hij is de voorman van Viruswaarheid/Viruswaanzin, en die bleek niet gediend van het optreden van Dennis Schouten. Engel stuurde PowNed zelfs "een officiële waarschuwing". "Ik heb direct een bunker opgezocht," grapt Schouten. Bekijk het gesprek met Dennis Schouten hierboven. Bekijk ook Famke Louise afgeslacht door Rob Goossens: "Het was extreem pijnlijk" (video) Bekijk deze video » Diederik Gommers blij dat Famke Louise tot inkeer komt: ‘Wel een wake-up call’ (video) Bekijk deze video »
Entertainment :
Na interview met Famke Louise kreeg Dennis Schouten "officiële waarschuwing" (video)

Willem Engel
De groep bekende Nederlanders die zich achter de actie #ikdoenietmeermee schaarde, werd 'aangestuurd' door Willem Engel. Hij is de voorman van Viruswaarheid/Viruswaanzin, en die bleek niet gediend van het optreden van Dennis Schouten. Engel stuurde PowNed zelfs "een officiële waarschuwing". "Ik heb direct een bunker opgezocht," grapt Schouten.

Bekijk het gesprek met Dennis Schouten hierboven.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Na interview met Famke Louise kreeg Dennis Schouten "officiële waarschuwing" (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen