Robert Jensen bestempelt critici van Famke Louise en co tot "tuig" (video)

Robert Jensen bestempelt critici van Famke Louise en co tot "tuig" (video)

Als één van de last men standing blijft Robert Jensen zich verzetten tegen de maatregelen van de overheid omtrent het coronavirus. Afgelopen week had hij een sprankje hoop dat er meer mensen aan zijn kant stonden na de actie #ikdoenietmeermee, maar inmiddels zijn veel van die BN'ers teruggekrabbeld.

<em>Robert Jensen</em> bestempelt critici van Famke Louise en co tot &quot;tuig&quot; (video) Als één van de last men standing blijft Robert Jensen zich verzetten tegen de maatregelen van de overheid omtrent het coronavirus. Afgelopen week had hij een sprankje hoop dat er meer mensen aan zijn kant stonden na de actie #ikdoenietmeermee, maar inmiddels zijn veel van die BN'ers teruggekrabbeld. TuigJensen uit op zijn kenmerkende, populistische wijze keiharde kritiek op de mensen die Famke Louise, Bizzey, Thomas Berge, Tim Douwsma en hun kompanen de grond in trapten na hun actie. Volgens de presentator zijn alle critici (lees: de meeste Nederlanders) "tuig". Ergens heeft hij ook wel begrip voor het feit dat de BN'ers zijn teruggekrabbeld, want volgens Jensen is het moeilijk om met zo'n tsunami van kritiek om te gaan. Bekijk de video van Robert Jensen hierboven. Bekijk ook Famke Louise afgeslacht door Rob Goossens: "Het was extreem pijnlijk" (video) Bekijk deze video » Zien: Famke Louise na optreden in Jinek belachelijk gemaakt door Bram Krikke Bekijk deze video »
Entertainment :
Robert Jensen bestempelt critici van Famke Louise en co tot "tuig" (video)

Tuig
Jensen uit op zijn kenmerkende, populistische wijze keiharde kritiek op de mensen die Famke Louise, Bizzey, Thomas Berge, Tim Douwsma en hun kompanen de grond in trapten na hun actie. Volgens de presentator zijn alle critici (lees: de meeste Nederlanders) "tuig". Ergens heeft hij ook wel begrip voor het feit dat de BN'ers zijn teruggekrabbeld, want volgens Jensen is het moeilijk om met zo'n tsunami van kritiek om te gaan.

Bekijk de video van Robert Jensen hierboven.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Robert Jensen bestempelt critici van Famke Louise en co tot "tuig" (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen