Djarno Hofland zingt en danst van geluk in zijn nieuwe droomhuis (video)

Djarno Hofland zingt en danst van geluk in zijn nieuwe droomhuis (video)

Voetballer Djarno Hofland heeft samen met zijn vriendin Manon Kool een droomhuis gekocht. De eerste beelden deelde hij via Instagram. Manon en hij zijn dansend in de woonkamer te zien, luidkeels meezingen met 'Een eigen huis' van René Froger.

Bekijk hieronder de video van Djarno Hofland.

<em>Djarno Hofland</em> zingt en danst van geluk in zijn nieuwe droomhuis (video) Voetballer Djarno Hofland heeft samen met zijn vriendin Manon Kool een droomhuis gekocht. De eerste beelden deelde hij via Instagram. Manon en hij zijn dansend in de woonkamer te zien, luidkeels meezingen met 'Een eigen huis' van René Froger. Bekijk hieronder de video van Djarno Hofland. Bekijk ook Zien: asociale Piet (89) uit Mr. Frank Visser doet uitspraak ruziet met Dennis Schouten Bekijk deze video » The Dateables: parfum van Miles snel uitgewerkt: "Hij stinkt niet" Bekijk deze video » Video: Guus Meeuwis maakt ode aan grote liefde Manon Bekijk deze video »
Entertainment :
Djarno Hofland zingt en danst van geluk in zijn nieuwe droomhuis (video)

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Djarno Hofland zingt en danst van geluk in zijn nieuwe droomhuis (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen