Wilfred Genee heeft boze Humberto Tan aan de lijn: "Je wil iets, maar je doet het niet!"

Wilfred Genee heeft boze Humberto Tan aan de lijn: "Je wil iets, maar je doet het niet!"

Humberto Tan heeft zitting in de commissie-Mijnals, die pleit voor meer diversiteit binnen de KNVB. Juist nu wordt Frank de Boer aangesteld als bondscoach, in plaats van een donkere trainer. In de radioshow van Wilfred Genee vertelt een boze Tan dat dit hem niet aanstaat: "Je wil iets, maar je doet het niet!"

Wilfred Genee heeft boze <em>Humberto Tan</em> aan de lijn: &quot;Je wil iets, maar je doet het niet!&quot; Humberto Tan heeft zitting in de commissie-Mijnals, die pleit voor meer diversiteit binnen de KNVB. Juist nu wordt Frank de Boer aangesteld als bondscoach, in plaats van een donkere trainer. In de radioshow van Wilfred Genee vertelt een boze Tan dat dit hem niet aanstaat: "Je wil iets, maar je doet het niet!" Wit bolwerkTan vertelt dat dertig tot vijftig procent van de voetballers in de elftallen van de KNVB een migratie-achtergrond heeft. Van de begeleiders is dat nul procent, en de KNVB was het met hem eens dat dit "niet wenselijk" is. Ondertussen blijft de KNVB worstelen met diversiteit, want - zoals 28 aanvoerders uit het betaalde voetbal aangaven - het is "een wit bolwerk". "Je zegt X, maar je doet Y," aldus Tan. Bekijk het gesprek van Wilfred Genee met Humberto Tan hierboven. Bekijk ook Veronica Inside gemist? Johan Derksen over Frank de Boer (video) Bekijk deze video » Video: Frank Rijkaard legt nog één keer uit waarom hij geen bondscoach wordt Bekijk deze video »
Entertainment :
Wilfred Genee heeft boze Humberto Tan aan de lijn: "Je wil iets, maar je doet het niet!"

Wit bolwerk
Tan vertelt dat dertig tot vijftig procent van de voetballers in de elftallen van de KNVB een migratie-achtergrond heeft. Van de begeleiders is dat nul procent, en de KNVB was het met hem eens dat dit "niet wenselijk" is. Ondertussen blijft de KNVB worstelen met diversiteit, want - zoals 28 aanvoerders uit het betaalde voetbal aangaven - het is "een wit bolwerk". "Je zegt X, maar je doet Y," aldus Tan.

Bekijk het gesprek van Wilfred Genee met Humberto Tan hierboven.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Wilfred Genee heeft boze Humberto Tan aan de lijn: "Je wil iets, maar je doet het niet!" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen