Tim Hofman emotioneel na nominatie Televizier-Ring: "Heb families beloofd dat ik win"

Tim Hofman emotioneel na nominatie Televizier-Ring: "Heb families beloofd dat ik win"

Presentator Tim Hofman werd vandaag verrast door Aran Bade van RTL Boulevard, die een gouden envelop met zich meenam. Over mijn lijk is namelijk genomineerd voor de Gouden Televizier-Ring! Hofman kan zijn emoties nauwelijks bedwingen: "Ik heb de families beloofd dat ik 'm zou winnen."

<em>Tim Hofman</em> emotioneel na nominatie Televizier-Ring: &quot;Heb families beloofd dat ik win&quot; Presentator Tim Hofman werd vandaag verrast door Aran Bade van RTL Boulevard, die een gouden envelop met zich meenam. Over mijn lijk is namelijk genomineerd voor de Gouden Televizier-Ring! Hofman kan zijn emoties nauwelijks bedwingen: "Ik heb de families beloofd dat ik 'm zou winnen." EerbetoonVolgens Hofman is de nominatie een eerbetoon aan de veertig mensen die Over mijn lijk door de jaren heen heeft gevolgd - waarvan er inmiddels al een aantal zijn overleden. Overigens is het niet de enige nominatie voor Hofman dit jaar: hij maakt ook kans op de Televizier-Ster Presentator en de Televizier-Ster Online Videoserie (voor #BOOS). Bekijk de video van RTL Boulevard hierboven. Bekijk ook Tim Hofman wil dat Over Mijn Lijk de Televisier-Ring wint (video) Bekijk deze video » Tim Hofman pakt twee Televizier-nominaties: "Dit zijn echt mijn kindjes" (video) Bekijk deze video »
TV :
Tim Hofman emotioneel na nominatie Televizier-Ring: "Heb families beloofd dat ik win"

Eerbetoon
Volgens Hofman is de nominatie een eerbetoon aan de veertig mensen die Over mijn lijk door de jaren heen heeft gevolgd - waarvan er inmiddels al een aantal zijn overleden. Overigens is het niet de enige nominatie voor Hofman dit jaar: hij maakt ook kans op de Televizier-Ster Presentator en de Televizier-Ster Online Videoserie (voor #BOOS).

Bekijk de video van RTL Boulevard hierboven.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Tim Hofman emotioneel na nominatie Televizier-Ring: "Heb families beloofd dat ik win" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier