De Vooravond gemist? Zorgpersoneel uit Eindhoven doet de 'Jerusalema Challenge' in de studio (video)

De Vooravond gemist? Zorgpersoneel uit Eindhoven doet de 'Jerusalema Challenge' in de studio (video)

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Vooravond van donderdag 24 september. Je kunt ook de hele uitzending van De Vooravond terugkijken bij Gids.tv.

<em>De Vooravond</em> gemist? Zorgpersoneel uit Eindhoven doet de 'Jerusalema Challenge' in de studio (video) Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Vooravond van donderdag 24 september. Je kunt ook de hele uitzending van De Vooravond terugkijken bij Gids.tv. Het Zuid-Afrikaanse gospelnummer 'Jerusalema' is uitgegroeid tot een symbool van hoop voor de zorg tijdens de coronacrisis. Het zorgpersoneel van het Catharina Ziekenhuis in Eindhoven deed mee 'Jerusalema Challenge' en maakte een video. In De Vooravond doen ze het dansje ook nog eens in de studio. Bekijk het fragment uit De Vooravond hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Vooravond terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Kettingbotsing op A4 bij Hoogerheide in beeld (video) Bekijk deze video » Ab Osterhaus waarschuwt Nederland: "We stevenen op lockdown af" (video) Bekijk deze video » Tweede golf corona: ziekenhuizen spreken over helse herfst (video) Bekijk deze video »
Talkshow :
De Vooravond gemist? Zorgpersoneel uit Eindhoven doet de 'Jerusalema Challenge' in de studio (video)

Het Zuid-Afrikaanse gospelnummer 'Jerusalema' is uitgegroeid tot een symbool van hoop voor de zorg tijdens de coronacrisis. Het zorgpersoneel van het Catharina Ziekenhuis in Eindhoven deed mee 'Jerusalema Challenge' en maakte een video. In De Vooravond doen ze het dansje ook nog eens in de studio.

Bekijk het fragment uit De Vooravond hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Vooravond terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op De Vooravond gemist? Zorgpersoneel uit Eindhoven doet de 'Jerusalema Challenge' in de studio (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV