De Vooravond gemist? Duncan Laurence geeft prachtig voorproefje van zijn debuutalbum (video)

De Vooravond gemist? Duncan Laurence geeft prachtig voorproefje van zijn debuutalbum (video)

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Vooravond van donderdag 24 september. Je kunt ook de hele uitzending van De Vooravond terugkijken bij Gids.tv.

<em>De Vooravond</em> gemist? <em>Duncan Laurence</em> geeft prachtig voorproefje van zijn debuutalbum (video) Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Vooravond van donderdag 24 september. Je kunt ook de hele uitzending van De Vooravond terugkijken bij Gids.tv. Duncan Laurence won in 2019 het Eurovisiesongfestival met zijn eigen geschreven nummer 'Arcade'. Daarmee zorgde hij ervoor dat Nederland na vierentwintig jaar eindelijk weer eens won. In De Vooravond geeft hij een kleine preview van zijn debuutalbum. Bekijk het fragment uit De Vooravond hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Vooravond terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Marcel van Roosmalen: "Na Famke Louise snak ik naar mensen als Frank de Boer" (video) Bekijk deze video » Lee Towers treedt op in De Vooravond met 'Ik mis de stad van toen' Bekijk deze video » De Vooravond gemist? Zorgpersoneel uit Eindhoven doet de 'Jerusalema Challenge' in de studio (video) Bekijk deze video »
Talkshow :
De Vooravond gemist? Duncan Laurence geeft prachtig voorproefje van zijn debuutalbum (video)

Duncan Laurence won in 2019 het Eurovisiesongfestival met zijn eigen geschreven nummer 'Arcade'. Daarmee zorgde hij ervoor dat Nederland na vierentwintig jaar eindelijk weer eens won. In De Vooravond geeft hij een kleine preview van zijn debuutalbum.

Bekijk het fragment uit De Vooravond hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Vooravond terugkijken bij Gids.tv.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op De Vooravond gemist? Duncan Laurence geeft prachtig voorproefje van zijn debuutalbum (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen