Zien: boerin Steffi (Boer zoekt vrouw) is in verwachting van eerste kindje

Zien: boerin Steffi (Boer zoekt vrouw) is in verwachting van eerste kindje

Boer zoekt vrouw heeft door de jaren heen al tientallen baby's opgeleverd, en opnieuw is er iemand zwanger: boerin Steffi. Samen met Roel verwachten ze hun eerste kindje. Daar zijn ze natuurlijk dolblij mee, maar Steffi kampte wel met de nodige zwangerschapskwaaltjes.

Zien: boerin Steffi (<em>Boer zoekt vrouw</em>) is in verwachting van eerste kindje Boer zoekt vrouw heeft door de jaren heen al tientallen baby's opgeleverd, en opnieuw is er iemand zwanger: boerin Steffi. Samen met Roel verwachten ze hun eerste kindje. Daar zijn ze natuurlijk dolblij mee, maar Steffi kampte wel met de nodige zwangerschapskwaaltjes. "Ging makkelijk"Zo vertelt ze aan RTL Boulevard dat ze regelmatig ergens in de berm stond met hevige misselijkheid, om een paar minuten later weer vrolijk bij een klant binnen te stappen. Het zwanger-worden was overigens zo gepiept. "Het ging gelukkig erg makkelijk," aldus een lachende Steffi. Het stel weet ook al wat ze kunnen verwachten: een meisje. Bekijk het fragment uit RTL Boulevard hierboven. Bekijk ook Video: Boer Zoekt Vrouw-Annemiek verbreekt relatie met Charlie Bekijk deze video » Onze boerderij gemist? Boer Willem (Boer zoekt vrouw) vertelt over zijn grote liefde Bekijk deze video »
BZV :
Zien: boerin Steffi (Boer zoekt vrouw) is in verwachting van eerste kindje

"Ging makkelijk"
Zo vertelt ze aan RTL Boulevard dat ze regelmatig ergens in de berm stond met hevige misselijkheid, om een paar minuten later weer vrolijk bij een klant binnen te stappen. Het zwanger-worden was overigens zo gepiept. "Het ging gelukkig erg makkelijk," aldus een lachende Steffi. Het stel weet ook al wat ze kunnen verwachten: een meisje.

Bekijk het fragment uit RTL Boulevard hierboven.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Zien: boerin Steffi (Boer zoekt vrouw) is in verwachting van eerste kindje of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen