John van den Heuvel over piratenmoord: 'Het is een lastige zaak'

John van den Heuvel over piratenmoord: 'Het is een lastige zaak'

Het Nederlands echtpaar Durdana en Peter P. reisde samen op een zeilboot de wereld over. Daar kwam abrupt een einde aan toen Durdana op het schip werd vermoord. Peter zegt overvallen te zijn door piraten, maar Justitie verdenkt dat hij zijn vrouw zelf iets heeft aangedaan.

Bekijk hieronder het fragment uit RTL Boulevard.

<em>John van den Heuvel</em> over piratenmoord: 'Het is een lastige zaak' Het Nederlands echtpaar Durdana en Peter P. reisde samen op een zeilboot de wereld over. Daar kwam abrupt een einde aan toen Durdana op het schip werd vermoord. Peter zegt overvallen te zijn door piraten, maar Justitie verdenkt dat hij zijn vrouw zelf iets heeft aangedaan. Bekijk hieronder het fragment uit RTL Boulevard. Bekijk ook Zien: rechterhand Ridouan Taghi verbergt telefoons in cel (video) Bekijk deze video » Tijd voor MAX gemist? John van den Heuvel over moord advocaat Derk Wiersum Bekijk deze video » John van den Heuvel: "Taghi heeft mishandeling over zichzelf afgeroepen" (video) Bekijk deze video »
Entertainment :
John van den Heuvel over piratenmoord: 'Het is een lastige zaak'

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op John van den Heuvel over piratenmoord: 'Het is een lastige zaak' of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen