Vraagtekens bij spijtbetuiging Famke Louise: "Klinkt niet als persoon die wartaal uitsloeg"

Vraagtekens bij spijtbetuiging Famke Louise: "Klinkt niet als persoon die wartaal uitsloeg"

Nog altijd is de mediastorm rond Famke Louise en haar collega's niet gaan liggen. Zij schaarden zich massaal achter de actie #ikdoenietmeermee, om zich vervolgens weer terug te trekken. De spijtbetuiging van Famke leidt tot vragen bij mediadeskundige Rob Goossens: "Het klinkt niet als de persoon die een avond eerder wartaal uitsloeg bij Jinek."

Vraagtekens bij spijtbetuiging <em>Famke Louise</em>: &quot;Klinkt niet als persoon die wartaal uitsloeg&quot; Nog altijd is de mediastorm rond Famke Louise en haar collega's niet gaan liggen. Zij schaarden zich massaal achter de actie #ikdoenietmeermee, om zich vervolgens weer terug te trekken. De spijtbetuiging van Famke leidt tot vragen bij mediadeskundige Rob Goossens: "Het klinkt niet als de persoon die een avond eerder wartaal uitsloeg bij Jinek." Paul ElstakOverigens blijft DJ Paul Elstak wél achter de actie staan. In een videoboodschap vertellen Elstak en zijn vrouw Kristel dat ze blij zijn dat er nu wél kritische vragen in de Tweede Kamer worden gesteld over de kabinetsaanpak van het coronavirus. Dan hebben ze wellicht onder een steen geleefd, of op een 'Rainbow in the Sky', maar het kritisch bevragen van het kabinet is al sinds het begin van de crisis aan de gang. Mediaedeskundige Rob Goossens noemt de woorden van Elstak "heel bijzonder". Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Bekijk ook Diederik Gommers blij dat Famke Louise tot inkeer komt: ‘Wel een wake-up call’ (video) Bekijk deze video » Na interview met Famke Louise kreeg Dennis Schouten "officiële waarschuwing" (video) Bekijk deze video »
Entertainment :
Vraagtekens bij spijtbetuiging Famke Louise: "Klinkt niet als persoon die wartaal uitsloeg"

Paul Elstak
Overigens blijft DJ Paul Elstak wél achter de actie staan. In een videoboodschap vertellen Elstak en zijn vrouw Kristel dat ze blij zijn dat er nu wél kritische vragen in de Tweede Kamer worden gesteld over de kabinetsaanpak van het coronavirus. Dan hebben ze wellicht onder een steen geleefd, of op een 'Rainbow in the Sky', maar het kritisch bevragen van het kabinet is al sinds het begin van de crisis aan de gang. Mediaedeskundige Rob Goossens noemt de woorden van Elstak "heel bijzonder".

Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Vraagtekens bij spijtbetuiging Famke Louise: "Klinkt niet als persoon die wartaal uitsloeg" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen