Geschiedenisleraar Marike in De Vooravond: 'Vroeger was men niet blij met migranten'

Geschiedenisleraar Marike in De Vooravond: 'Vroeger was men niet blij met migranten'

Geschiedenisleraar Marike in <em>De Vooravond</em>: 'Vroeger was men niet blij met migranten' Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Vooravond van donderdag 24 september. Je kunt ook de hele uitzending van De Vooravond terugkijken bij Gids.tv. Marike Barendse is geschiedenisleraar in Amsterdam en vertelt in De Vooravond over migrantie in het verleden. ''Er was toen ook al angst,'' vertelt ze. ''Men dacht: ze pikken onze banen en vrouwen in!'' Bekijk het fragment uit De Vooravond hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Vooravond terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Kettingbotsing op A4 bij Hoogerheide in beeld (video) Bekijk deze video » Ab Osterhaus waarschuwt Nederland: "We stevenen op lockdown af" (video) Bekijk deze video » Tweede golf corona: ziekenhuizen spreken over helse herfst (video) Bekijk deze video »
Talkshow :
Geschiedenisleraar Marike in De Vooravond: 'Vroeger was men niet blij met migranten'

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Vooravond van donderdag 24 september. Je kunt ook de hele uitzending van De Vooravond terugkijken bij Gids.tv.

Marike Barendse is geschiedenisleraar in Amsterdam en vertelt in De Vooravond over migrantie in het verleden. ''Er was toen ook al angst,'' vertelt ze. ''Men dacht: ze pikken onze banen en vrouwen in!''

Bekijk het fragment uit De Vooravond hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Vooravond terugkijken bij Gids.tv.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Geschiedenisleraar Marike in De Vooravond: 'Vroeger was men niet blij met migranten' of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen