Willem-Alexander helpt bij inpakken coronatestkits, bekijk de beelden

Willem-Alexander helpt bij inpakken coronatestkits, bekijk de beelden

Koning Willem-Alexander opende vandaag in Winschoten een nieuwe vestiging voor de productie van coronatestkits. De producent PerkinElmer had al panden in Groningen, maar door de grote vraag werden die te klein.

Bekijk hieronder de video van NU.nl met beelden uit de fabriek.

<em>Willem-Alexander</em> helpt bij inpakken coronatestkits, bekijk de beelden Koning Willem-Alexander opende vandaag in Winschoten een nieuwe vestiging voor de productie van coronatestkits. De producent PerkinElmer had al panden in Groningen, maar door de grote vraag werden die te klein. Bekijk hieronder de video van NU.nl met beelden uit de fabriek. Bekijk ook Rico Verhoeven in Jinek over droomberoep: "Weet niet of hersencapaciteit dat aankan" Bekijk deze video » Republikeins Genootschap start rechtszaak om macht koning Willem-Alexander te beperken (video) Bekijk deze video » Republikeins Genootschap wil macht koning inperken door rechtszaak (video) Bekijk deze video »
Royals :
Willem-Alexander helpt bij inpakken coronatestkits, bekijk de beelden

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Willem-Alexander helpt bij inpakken coronatestkits, bekijk de beelden of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen