Beste Zangers: Diggy Dex is oud-docent van Tabitha en zingt nu 'Mooi zoals je bent' voor haar

Beste Zangers: Diggy Dex is oud-docent van Tabitha en zingt nu 'Mooi zoals je bent' voor haar

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Beste Zangers van donderdag 24 september. Je kunt ook de hele uitzending van Beste Zangers terugkijken bij Gids.tv.

Diggy Dex gaf Tabitha vroeger les op de Popacademie. Nu zingt hij speciaal voor haar het nummer 'Mooi zoals je bent'. Hij weet daarmee iedereen op de bank aan het dansen te krijgen.

Bekijk het fragment hieronder. Beste Zangers is elke donderdag om 20.35 uur te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Beste Zangers terugkijken bij Gids.tv.

<em>Beste Zangers</em>: Diggy Dex is oud-docent van Tabitha en zingt nu 'Mooi zoals je bent' voor haar Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Beste Zangers van donderdag 24 september. Je kunt ook de hele uitzending van Beste Zangers terugkijken bij Gids.tv. Diggy Dex gaf Tabitha vroeger les op de Popacademie. Nu zingt hij speciaal voor haar het nummer 'Mooi zoals je bent'. Hij weet daarmee iedereen op de bank aan het dansen te krijgen. Bekijk het fragment hieronder. Beste Zangers is elke donderdag om 20.35 uur te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Beste Zangers terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Beste Zangers: Tabitha zingt 'Hemingway' van BLØF (video) Bekijk deze video » Beste Zangers: Tabitha zingt 'Verloren' (video) Bekijk deze video » Beste Zangers: Tabitha zingt 'Ik hou van mij' (video) Bekijk deze video »
TV :
Beste Zangers: Diggy Dex is oud-docent van Tabitha en zingt nu 'Mooi zoals je bent' voor haar

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Beste Zangers: Diggy Dex is oud-docent van Tabitha en zingt nu 'Mooi zoals je bent' voor haar of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen