Op1 gemist? Hubert Bruls over regionale corona-aanpak: 'Is Nederland niet te klein daarvoor?'

Op1 gemist? Hubert Bruls over regionale corona-aanpak: 'Is Nederland niet te klein daarvoor?'

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 op donderdag 24 september. Je kunt hier ook de hele Op1-uitzending van 24 september terugkijken.

Voorzitter van het Veiligheidsberaad Hubert Bruls praat in Op1 over de coronamaatregelen en de persconferentie van Rutte die morgen gaat plaatsvinden. Hij denkt dat Nederland wellicht te klein is voor een regionale aanpak.

<em>Op1</em> gemist? Hubert Bruls over regionale corona-aanpak: 'Is Nederland niet te klein daarvoor?' Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 op donderdag 24 september. Je kunt hier ook de hele Op1-uitzending van 24 september terugkijken. Bekijk ook De Vooravond gemist? Zorgpersoneel uit Eindhoven doet de 'Jerusalema Challenge' in de studio (video) Bekijk deze video » Corona-demonstranten in Den Haag: 'We weten allemaal dat de ic's leeg zijn' Bekijk deze video » Willem II supporters lappen coronaregels aan laars, bekijk beelden van grootschalig feest Bekijk deze video » Voorzitter van het Veiligheidsberaad Hubert Bruls praat in Op1 over de coronamaatregelen en de persconferentie van Rutte die morgen gaat plaatsvinden. Hij denkt dat Nederland wellicht te klein is voor een regionale aanpak. Bekijk het volledige fragment hierboven. Je kunt elke dag de beste fragmenten en de hele aflevering van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Op1 gemist? Hubert Bruls over regionale corona-aanpak: 'Is Nederland niet te klein daarvoor?'

Bekijk het volledige fragment hierboven. Je kunt elke dag de beste fragmenten en de hele aflevering van Op1 terugkijken bij Gids.tv.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Op1 gemist? Hubert Bruls over regionale corona-aanpak: 'Is Nederland niet te klein daarvoor?' of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen