Op1 gemist? Stella Salden over de tweede golf: 'We hebben gewoon te weinig mensen'

Op1 gemist? Stella Salden over de tweede golf: 'We hebben gewoon te weinig mensen'

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 op donderdag 24 september. Je kunt hier ook de hele Op1-uitzending van 24 september terugkijken.

Stella Salden is voorzitter van Nieuwe Unie '91 en praat in Op1 over de paniek in de zorg. ''We hebben gewoon te weinig mensen, we hadden al weinig mensen voor de coronatijd. Hoe gaan we die tweede golf doen? Het personeel toveren we er echt niet zomaar bij.''

<em>Op1</em> gemist? Stella Salden over de tweede golf: 'We hebben gewoon te weinig mensen' Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 op donderdag 24 september. Je kunt hier ook de hele Op1-uitzending van 24 september terugkijken. Bekijk ook De Vooravond gemist? Zorgpersoneel uit Eindhoven doet de 'Jerusalema Challenge' in de studio (video) Bekijk deze video » Corona-demonstranten in Den Haag: 'We weten allemaal dat de ic's leeg zijn' Bekijk deze video » Willem II supporters lappen coronaregels aan laars, bekijk beelden van grootschalig feest Bekijk deze video » Stella Salden is voorzitter van Nieuwe Unie '91 en praat in Op1 over de paniek in de zorg. ''We hebben gewoon te weinig mensen, we hadden al weinig mensen voor de coronatijd. Hoe gaan we die tweede golf doen? Het personeel toveren we er echt niet zomaar bij.'' Bekijk het volledige fragment hierboven. Je kunt elke dag de beste fragmenten en de hele aflevering van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Op1 gemist? Stella Salden over de tweede golf: 'We hebben gewoon te weinig mensen'

Bekijk het volledige fragment hierboven. Je kunt elke dag de beste fragmenten en de hele aflevering van Op1 terugkijken bij Gids.tv.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Op1 gemist? Stella Salden over de tweede golf: 'We hebben gewoon te weinig mensen' of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen