Op1 gemist? Hoogleraar Ira Helsloot is geen voorstander van de corona-aanpak (video)

Op1 gemist? Hoogleraar Ira Helsloot is geen voorstander van de corona-aanpak (video)

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 op donderdag 24 september. Je kunt hier ook de hele Op1-uitzending van 24 september terugkijken.

Hoogleraar Ira Hesloot is van mening dat men overreageert op de coronacrisis. In Op1 stelt hij dat de aanpak van de overheid in Nederland niet de juiste manier is. ''In landen als Zweden hebben ze het daadwerkelijk voor elkaar gekregen, de flatten the curve.''

<em>Op1</em> gemist? Hoogleraar Ira Helsloot is geen voorstander van de corona-aanpak (video) Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 op donderdag 24 september. Je kunt hier ook de hele Op1-uitzending van 24 september terugkijken. Bekijk ook De Vooravond gemist? Zorgpersoneel uit Eindhoven doet de 'Jerusalema Challenge' in de studio (video) Bekijk deze video » Corona-demonstranten in Den Haag: 'We weten allemaal dat de ic's leeg zijn' Bekijk deze video » Willem II supporters lappen coronaregels aan laars, bekijk beelden van grootschalig feest Bekijk deze video » Hoogleraar Ira Hesloot is van mening dat men overreageert op de coronacrisis. In Op1 stelt hij dat de aanpak van de overheid in Nederland niet de juiste manier is. ''In landen als Zweden hebben ze het daadwerkelijk voor elkaar gekregen, de flatten the curve.'' Bekijk het volledige fragment hierboven. Je kunt elke dag de beste fragmenten en de hele aflevering van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Op1 gemist? Hoogleraar Ira Helsloot is geen voorstander van de corona-aanpak (video)

Bekijk het volledige fragment hierboven. Je kunt elke dag de beste fragmenten en de hele aflevering van Op1 terugkijken bij Gids.tv.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Op1 gemist? Hoogleraar Ira Helsloot is geen voorstander van de corona-aanpak (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen