Zien: Willem II-supporters negeren Mark Rutte en overtreden coronaregels

Zien: Willem II-supporters negeren Mark Rutte en overtreden coronaregels

Opmerkelijke beelden uit Tilburg. Een grote groep Willem II-supporters van een paar honderd man vierde donderdagavond dat hun club weer in Europees verband in actie kwam. Daarbij werden de harde woorden van Mark Rutte massaal genegeerd.

Zien: <em>Willem II</em>-supporters negeren Mark Rutte en overtreden coronaregels Opmerkelijke beelden uit Tilburg. Een grote groep Willem II-supporters van een paar honderd man vierde donderdagavond dat hun club weer in Europees verband in actie kwam. Daarbij werden de harde woorden van Mark Rutte massaal genegeerd. CoronaregelsOp de beelden is te zien hoe honderden supporters dicht op elkaar gepakt staan, samen dansen en zingen en ook vuurwerk afsteken. Het gaat allemaal lijnrecht in tegen de coronaregels die door het kabinet zijn opgesteld. De politie greep ook niet in; volgens de gemeente Tilburg was de bijeenkomst "een bewuste keuze". Bekijk de beelden van de Willem II-supporters hierboven. Bekijk ook Jinek gemist? Jack van Gelder reageert op de harde woorden van Mark Rutte Bekijk deze video » John de Wolf pakt Feyenoord-supporters aan: "Zondag is onze laatste kans" (video) Bekijk deze video »
Voetbal :
Zien: Willem II-supporters negeren Mark Rutte en overtreden coronaregels

Coronaregels
Op de beelden is te zien hoe honderden supporters dicht op elkaar gepakt staan, samen dansen en zingen en ook vuurwerk afsteken. Het gaat allemaal lijnrecht in tegen de coronaregels die door het kabinet zijn opgesteld. De politie greep ook niet in; volgens de gemeente Tilburg was de bijeenkomst "een bewuste keuze".

Bekijk de beelden van de Willem II-supporters hierboven.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Zien: Willem II-supporters negeren Mark Rutte en overtreden coronaregels of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen