Tabitha blikt terug op emotionele Beste Zangers: "Ontzettend trots op mezelf" (video)

Tabitha blikt terug op emotionele Beste Zangers: "Ontzettend trots op mezelf" (video)

Net als in elke aflevering van Beste Zangers liepen ook de emoties bij zangeres Tabitha hoog op toen ze werd verrast met optredens van haar collega's. Tegenover Shownieuws vertelt de zangeres dat ze "ontzettend trots" op zichzelf is, omdat het ontmoeten van onbekende collega's en het zingen van hun liedjes heel "kwetsbaar" is.

Bekijk het gesprek van Shownieuws met Tabitha hieronder.

Beste Zangers is elke donderdag om 20.35 uur te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Beste Zangers terugkijken bij Gids.tv.

Tabitha blikt terug op emotionele <em>Beste Zangers</em>: &quot;Ontzettend trots op mezelf&quot; (video) Net als in elke aflevering van Beste Zangers liepen ook de emoties bij zangeres Tabitha hoog op toen ze werd verrast met optredens van haar collega's. Tegenover Shownieuws vertelt de zangeres dat ze "ontzettend trots" op zichzelf is, omdat het ontmoeten van onbekende collega's en het zingen van hun liedjes heel "kwetsbaar" is. Bekijk het gesprek van Shownieuws met Tabitha hieronder. Beste Zangers is elke donderdag om 20.35 uur te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Beste Zangers terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Beste Zangers: Miss Montreal emotioneert Tabitha met 'Hey mam' (video) Bekijk deze video » Beste Zangers: Wulf zingt 'Never nooit meer' (video) Bekijk deze video »
TV :
Tabitha blikt terug op emotionele Beste Zangers: "Ontzettend trots op mezelf" (video)

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Tabitha blikt terug op emotionele Beste Zangers: "Ontzettend trots op mezelf" (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen