Hubert Bruls over voetbalcarrière in Op1: "Naarmate er kilo's bijkwamen zakte ik naar achter"

Hubert Bruls over voetbalcarrière in Op1: "Naarmate er kilo's bijkwamen zakte ik naar achter"

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 op donderdag 24 september. Je kunt hier ook de hele Op1-uitzending van 24 september terugkijken.

Hubert Bruls over voetbalcarrière in <em>Op1</em>: &quot;Naarmate er kilo's bijkwamen zakte ik naar achter&quot; Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 op donderdag 24 september. Je kunt hier ook de hele Op1-uitzending van 24 september terugkijken. Je zou het nu misschien niet meer zeggen, maar Hubert Bruls heeft in zijn jonge jaren ook over de voetbalvelden gedraafd. Met enige zelfspot vertelt hij over zijn carrière: "Naarmate de kilo's erbij kwamen, zakte ik naar achter in de linies." Bruls kreeg zelfs een bijnaam tijdens zijn loopbaan: "de Maradona van 't Ven", doelend op de stad Venlo. Bekijk het volledige fragment hierboven. Je kunt elke dag de beste fragmenten en de hele aflevering van Op1 terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Veiligheidsberaad: 'Illegale feestjes moeten hard worden aangepakt' (video) Bekijk deze video » Op1: Is een lokale lockdown mogelijk in Nederland? Bekijk deze video »
Talkshow :
Hubert Bruls over voetbalcarrière in Op1: "Naarmate er kilo's bijkwamen zakte ik naar achter"

Je zou het nu misschien niet meer zeggen, maar Hubert Bruls heeft in zijn jonge jaren ook over de voetbalvelden gedraafd. Met enige zelfspot vertelt hij over zijn carrière: "Naarmate de kilo's erbij kwamen, zakte ik naar achter in de linies." Bruls kreeg zelfs een bijnaam tijdens zijn loopbaan: "de Maradona van 't Ven", doelend op de stad Venlo.

Bekijk het volledige fragment hierboven. Je kunt elke dag de beste fragmenten en de hele aflevering van Op1 terugkijken bij Gids.tv.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Hubert Bruls over voetbalcarrière in Op1: "Naarmate er kilo's bijkwamen zakte ik naar achter" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen