Op1 gemist? Kees Jansma pakt KNVB aan: "Er is geen onderlinge communicatie"

Op1 gemist? Kees Jansma pakt KNVB aan: "Er is geen onderlinge communicatie"

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 op donderdag 24 september. Je kunt hier ook de hele Op1-uitzending van 24 september terugkijken.

<em>Op1</em> gemist? Kees Jansma pakt KNVB aan: &quot;Er is geen onderlinge communicatie&quot; Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 op donderdag 24 september. Je kunt hier ook de hele Op1-uitzending van 24 september terugkijken. De aanstelling van Frank de Boer als de nieuwe bondscoach van het Nederlands elftal leidt meteen tot onvrede en zelfs ruzie. De commissie-Mijnals, die diversiteit binnen de KNVB moet bevorderen, is niet blij: zij hadden liever een gekleurde bondscoach gezien. Kees Jansma besprak de kwestie bij Op1, en daarbij pakte hij de KNVB flink aan: "Deze prachtige ruzie komt doordat er geen onderlinge communicatie is." Bekijk het volledige fragment hierboven. Je kunt elke dag de beste fragmenten en de hele aflevering van Op1 terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Jinek gemist? Ruud Gullit in actie tegen racisme: ‘Frank Rijkaard was alibi van KNVB’ Bekijk deze video » Wilfred Genee heeft boze Humberto Tan aan de lijn: "Je wil iets, maar je doet het niet!" Bekijk deze video »
Talkshow :
Op1 gemist? Kees Jansma pakt KNVB aan: "Er is geen onderlinge communicatie"

De aanstelling van Frank de Boer als de nieuwe bondscoach van het Nederlands elftal leidt meteen tot onvrede en zelfs ruzie. De commissie-Mijnals, die diversiteit binnen de KNVB moet bevorderen, is niet blij: zij hadden liever een gekleurde bondscoach gezien. Kees Jansma besprak de kwestie bij Op1, en daarbij pakte hij de KNVB flink aan: "Deze prachtige ruzie komt doordat er geen onderlinge communicatie is."

Bekijk het volledige fragment hierboven. Je kunt elke dag de beste fragmenten en de hele aflevering van Op1 terugkijken bij Gids.tv.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Op1 gemist? Kees Jansma pakt KNVB aan: "Er is geen onderlinge communicatie" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen