Hélène Hendriks noemt Wim Kieft de Martien Meiland van VI: "Je bent er alle dagen"

Hélène Hendriks noemt Wim Kieft de Martien Meiland van VI: "Je bent er alle dagen"

Voetbalanalist Wim Kieft is de laatste tijd niet van de televisie te slaan. Hij schuift niet alleen regelmatig aan in de reguliere uitzendingen van Veronica Inside: ook bij de voorrondewedstrijden van de Champions League draaft hij bijna altijd op als analist. Voor Hélène Hendriks aanleiding om hem te bestempelen tot "de Martien Meiland van VI".

Bekijk de beelden uit Veronica Inside hieronder.

<em>Hélène Hendriks</em> noemt Wim Kieft de Martien Meiland van <em>VI</em>: &quot;Je bent er alle dagen&quot; Voetbalanalist Wim Kieft is de laatste tijd niet van de televisie te slaan. Hij schuift niet alleen regelmatig aan in de reguliere uitzendingen van Veronica Inside: ook bij de voorrondewedstrijden van de Champions League draaft hij bijna altijd op als analist. Voor Hélène Hendriks aanleiding om hem te bestempelen tot "de Martien Meiland van VI". Bekijk de beelden uit Veronica Inside hieronder. Bekijk ook Wim Kieft vindt keuze KNVB voor Frank de Boer als bondscoach ‘een zwaktebod’ (video) Bekijk deze video » Wim Kieft over Jinek optreden Famke Louise: "Je moet de juiste mensen aan het woord laten" (video) Bekijk deze video »
TV :
Hélène Hendriks noemt Wim Kieft de Martien Meiland van VI: "Je bent er alle dagen"Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Hélène Hendriks noemt Wim Kieft de Martien Meiland van VI: "Je bent er alle dagen" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen