Zien: extreme bosbranden in Argentinië, brandweer krijgt ze niet onder controle

Zien: extreme bosbranden in Argentinië, brandweer krijgt ze niet onder controle

Niet alleen de Verenigde Staten zuchten onder een extreem bosbrandenseizoen. Ook in Argentinië heeft de brandweer grote moeite om het vuur te bestrijden. De meeste branden woeden in Cordoba, ten noordwesten van Buenos Aires; daar heeft het vuur al duizenden hectare aan land verwoest. Veel inwoners zijn geëvacueerd.

Bekijk de beelden van de bosbranden in Argentinië hieronder.

Zien: <em>extreme bosbranden</em> in Argentinië, brandweer krijgt ze niet onder controle Niet alleen de Verenigde Staten zuchten onder een extreem bosbrandenseizoen. Ook in Argentinië heeft de brandweer grote moeite om het vuur te bestrijden. De meeste branden woeden in Cordoba, ten noordwesten van Buenos Aires; daar heeft het vuur al duizenden hectare aan land verwoest. Veel inwoners zijn geëvacueerd. Bekijk de beelden van de bosbranden in Argentinië hieronder. Bekijk ook Delen Oregon (VS) verwoest door bosbranden: bekijk de heftige drone-beelden Bekijk deze video » Duizenden vogels vallen dood neer in VS door bosbranden: bekijk bizarre beelden Bekijk deze video »
Buitenland :
Zien: extreme bosbranden in Argentinië, brandweer krijgt ze niet onder controle

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Zien: extreme bosbranden in Argentinië, brandweer krijgt ze niet onder controle of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen