Carlo Boszhard bij Jinek: "Mensen zijn bang voor Angela de Jong" (video)

Carlo Boszhard bij Jinek: "Mensen zijn bang voor Angela de Jong" (video)

Eva Jinek is van mening dat Angela de Jong het nieuwe tv-seizoen redelijk cynisch is begonnen. Herkent de tv-recensente zich daarin? "Soms heb je een paar dingen die je opvallen in de vakantie en dan denk je: laat ik iedereen eens laten weten dat ik er weer ben", reageert ze.

'Op de man spelen'
Ook vindt Jinek dat ze het soms wat op de man speelt. Klopt dat? "Ik schrijf op een manier zoals mensen thuis ook over televisie praten, ongezouten. Maar ik snap best dat het af en toe eens lastig is voor de mensen die ik bespreek."

'Mensen zijn bang voor haar'
Carlo Boszhard, ook aanwezig in de studio, leest haar columns graag, zo laat hij weten: "Mensen in het vak zijn bang voor haar. Dat is natuurlijk wel goed."

Hieronder zie je een fragment uit Jinek van donderdag 24 september. Je kunt ook deze hele uitzending van Jinek terugkijken op Gids.tv.

Carlo Boszhard bij <em>Jinek</em>: &quot;Mensen zijn bang voor Angela de Jong&quot; (video) Eva Jinek is van mening dat Angela de Jong het nieuwe tv-seizoen redelijk cynisch is begonnen. Herkent de tv-recensente zich daarin? "Soms heb je een paar dingen die je opvallen in de vakantie en dan denk je: laat ik iedereen eens laten weten dat ik er weer ben", reageert ze. 'Op de man spelen'Ook vindt Jinek dat ze het soms wat op de man speelt. Klopt dat? "Ik schrijf op een manier zoals mensen thuis ook over televisie praten, ongezouten. Maar ik snap best dat het af en toe eens lastig is voor de mensen die ik bespreek." 'Mensen zijn bang voor haar'Carlo Boszhard, ook aanwezig in de studio, leest haar columns graag, zo laat hij weten: "Mensen in het vak zijn bang voor haar. Dat is natuurlijk wel goed." Hieronder zie je een fragment uit Jinek van donderdag 24 september. Je kunt ook deze hele uitzending van Jinek terugkijken op Gids.tv.
TV :
Carlo Boszhard bij Jinek: "Mensen zijn bang voor Angela de Jong" (video)

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Carlo Boszhard bij Jinek: "Mensen zijn bang voor Angela de Jong" (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen