Video: Klaas Dijkhoff wordt moedeloos van losgeslagen Willem II-fans in Tilburg

Video: Klaas Dijkhoff wordt moedeloos van losgeslagen Willem II-fans in Tilburg

Klaas Dijkhoff is niet te spreken over de Willem II-supporters die donderdagavond met honderden feest vierden in Tilburg, waarbij ze de coronaregels met voeten traden: "Ik word hier een beetje moedeloos van. Het is niet juni, dat het aantal besmettingen heel klein is en dat je kunt experimenteren. Het loopt gierend op."

Nieuwe lockdown?
Hij vervolgt: "Zo gaat het niet lukken om corona er onder te houden." De fractievoorzitter van de VVD is van mening dat er gehandhaafd had moeten worden toen de anderhalve meter in het gedrang kwam. Hij ziet het somber in, als dit soort dingen vaker voorkomen: "We koersen met z'n allen af op een lockdown als we niks anders doen." Bekijk de video van NPO Radio 1 hieronder.

Video: <em>Klaas Dijkhoff</em> wordt moedeloos van losgeslagen Willem II-fans in Tilburg Klaas Dijkhoff is niet te spreken over de Willem II-supporters die donderdagavond met honderden feest vierden in Tilburg, waarbij ze de coronaregels met voeten traden: "Ik word hier een beetje moedeloos van. Het is niet juni, dat het aantal besmettingen heel klein is en dat je kunt experimenteren. Het loopt gierend op." Nieuwe lockdown?Hij vervolgt: "Zo gaat het niet lukken om corona er onder te houden." De fractievoorzitter van de VVD is van mening dat er gehandhaafd had moeten worden toen de anderhalve meter in het gedrang kwam. Hij ziet het somber in, als dit soort dingen vaker voorkomen: "We koersen met z'n allen af op een lockdown als we niks anders doen." Bekijk de video van NPO Radio 1 hieronder. Bekijk ook Paul de Leeuw spreekt Feyenoord-supporters toe: "Mondkapje op en muil dicht" (video) Bekijk deze video » Zien: Willem II-supporters negeren Mark Rutte en overtreden coronaregels Bekijk deze video »
Nieuws :
Video: Klaas Dijkhoff wordt moedeloos van losgeslagen Willem II-fans in Tilburg

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Video: Klaas Dijkhoff wordt moedeloos van losgeslagen Willem II-fans in Tilburg of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen