Snollebollekes-Rob Kemps: "Ik ontwikkel een corona-vaccin" (video)

Snollebollekes-Rob Kemps: "Ik ontwikkel een corona-vaccin" (video)

Rob Kemps, voorman van de populaire Brabantse feestact Snollebollekes, is wel klaar met het coronavirus: "We gaan de zevende maand in nu. Werkeloos gewoon. We moeten gewoon echt wachten tot er een vaccin is."

Laboratorium op zolder
Het wachten op dat vaccin duurt hem veel te lang, vandaar dat hij zelf maar aan het werk gegaan is: "Ik ben zelf ook bezig op zolder en ben al bijna zover", grapt hij. Bekijk het fragment van De Telegraaf hieronder.

Snollebollekes-Rob Kemps: &quot;Ik ontwikkel een <em>corona-vaccin</em>&quot; (video) Rob Kemps, voorman van de populaire Brabantse feestact Snollebollekes, is wel klaar met het coronavirus: "We gaan de zevende maand in nu. Werkeloos gewoon. We moeten gewoon echt wachten tot er een vaccin is." Laboratorium op zolderHet wachten op dat vaccin duurt hem veel te lang, vandaar dat hij zelf maar aan het werk gegaan is: "Ik ben zelf ook bezig op zolder en ben al bijna zover", grapt hij. Bekijk het fragment van De Telegraaf hieronder. Bekijk ook Snollebollekes-Rob Kemps: "Ik denk niet dat ik echt iets kan want dat is natuurlijk niet zo" Bekijk deze video » Snollebollekes begint podcast: "Hadden geen reet te doen" (video) Bekijk deze video »
Show :
Snollebollekes-Rob Kemps: "Ik ontwikkel een corona-vaccin" (video)

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Snollebollekes-Rob Kemps: "Ik ontwikkel een corona-vaccin" (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen