Bekijk trailer Thin Ice (vanaf 26 september te zien op Canvas)

Bekijk trailer Thin Ice (vanaf 26 september te zien op Canvas)

Vanaf zaterdag 26 september is de Zweedse thrillerserie Thin Ice te zien op Canvas. Hierin wordt een onderzoeksschip voor de kust van Groenland aangevallen, net op het moment dat de Arctische Raad een verdrag aan wil nemen om de oliewinning in het Noordpoolgebied aan banden te leggen. Wat is hier aan de hand?

Bekijk de trailer van Thin Ice hieronder.

De Zweedse thrillerserie Thin Ice is vanaf zaterdag 26 september wekelijks om 20.35 uur met dubbele afleveringen te zien op Canvas. Lees hier op welk kanaal Canvas te vinden is bij jouw tv-aanbieder.

Bekijk trailer <em>Thin Ice</em> (vanaf 26 september te zien op Canvas) Vanaf zaterdag 26 september is de Zweedse thrillerserie Thin Ice te zien op Canvas. Hierin wordt een onderzoeksschip voor de kust van Groenland aangevallen, net op het moment dat de Arctische Raad een verdrag aan wil nemen om de oliewinning in het Noordpoolgebied aan banden te leggen. Wat is hier aan de hand? Bekijk de trailer van Thin Ice hieronder. De Zweedse thrillerserie Thin Ice is vanaf zaterdag 26 september wekelijks om 20.35 uur met dubbele afleveringen te zien op Canvas. Lees hier op welk kanaal Canvas te vinden is bij jouw tv-aanbieder. Bekijk ook Bekijk trailer The Brokenwood Mysteries seizoen 2 (vanaf vrijdag op België Eén) Bekijk deze video » Bekijk trailer Keeping Faith (vanaf 25 september te zien op België Eén) Bekijk deze video »
Serie :
Bekijk trailer Thin Ice (vanaf 26 september te zien op Canvas)


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Bekijk trailer Thin Ice (vanaf 26 september te zien op Canvas) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier