Heftig: Britse agente in Londen doodgeschoten door arrestant (video)

Heftig: Britse agente in Londen doodgeschoten door arrestant (video)

Heftig nieuws uit Londen: een agente is vrijdagochtend doodgeschoten door een 23-jarige arrestant. Die was kort daarvoor aangehouden maar het pistool dat hij bij zich droeg werd niet gevonden, zo meldt The Sun.

Schiet ook zichzelf neer
Na het schieten op de agente schoot de man zichzelf in zijn hoofd. Hij ligt momenteel in het ziekenhuis en bevindt zich in levensgevaar. Momenteel wordt uitgebreid onderzoek gedaan naar de exacte toedracht van het incident. Bekijk het fragment van Sky News hieronder.

Heftig: Britse agente in <em>Londen</em> doodgeschoten door arrestant (video) Heftig nieuws uit Londen: een agente is vrijdagochtend doodgeschoten door een 23-jarige arrestant. Die was kort daarvoor aangehouden maar het pistool dat hij bij zich droeg werd niet gevonden, zo meldt The Sun. Schiet ook zichzelf neerNa het schieten op de agente schoot de man zichzelf in zijn hoofd. Hij ligt momenteel in het ziekenhuis en bevindt zich in levensgevaar. Momenteel wordt uitgebreid onderzoek gedaan naar de exacte toedracht van het incident. Bekijk het fragment van Sky News hieronder. Bekijk ook Video: Klaas Dijkhoff wordt moedeloos van losgeslagen Willem II-fans in Tilburg Bekijk deze video »
Nieuws :
Heftig: Britse agente in Londen doodgeschoten door arrestant (video)


Jouw mening
Reageer hieronder op 'Britse agent in Londen doodgeschoten door arrestant'Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV