Zien: Carlos Sainz knalt tegen de muur in vrije training 1 voor GP van Rusland

Zien: Carlos Sainz knalt tegen de muur in vrije training 1 voor GP van Rusland

Na een weekend zonder Formule 1 gaat het circus deze week weer verder met de GP van Rusland. De eerste vrije training stond vrijdagochtend op het programma, en die verliep voor de Spanjaard Carlos Sainz van McLaren niet heel best. Bij het uitkomen van een bocht verloor hij de controle over zijn bolide, waarna hij een harde klapper met zijn achterkant maakte.

Bekijk de beelden van Carlos Sainz hieronder.

Zien: <em>Carlos Sainz</em> knalt tegen de muur in vrije training 1 voor <em>GP van Rusland</em> Na een weekend zonder Formule 1 gaat het circus deze week weer verder met de GP van Rusland. De eerste vrije training stond vrijdagochtend op het programma, en die verliep voor de Spanjaard Carlos Sainz van McLaren niet heel best. Bij het uitkomen van een bocht verloor hij de controle over zijn bolide, waarna hij een harde klapper met zijn achterkant maakte. Bekijk de beelden van Carlos Sainz hieronder. Bekijk ook Formule 1 GP Toscane: Flinke crash na de herstart met safety car Bekijk deze video » Reactie Max Verstappen na uitvallen GP Toscane: “Zelfde probleem als op Monza” Bekijk deze video »
Formule 1 :
Zien: Carlos Sainz knalt tegen de muur in vrije training 1 voor GP van Rusland

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Zien: Carlos Sainz knalt tegen de muur in vrije training 1 voor GP van Rusland of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen