Video: Sylvie Meis blikt terug op haar bruiloft

Video: Sylvie Meis blikt terug op haar bruiloft

Nog maar net bekomen van haar sprookjeshuwelijk en nog op huwelijksreis blikt een dolgelukkige Sylvie Meis terug op alle festiviteiten: "Ik heb me voorgenomen om van het moment te genieten en dat is gelukt."

Tweede huwelijk
Wat daarbij misschien ook meewerkte, was dat het de tweede keer was dat ze in het huwelijk trad, grapt de socialite. Bekijk de video, die Meis op Instagram plaatste, hieronder.

Video: <em>Sylvie Meis</em> blikt terug op haar bruiloft Nog maar net bekomen van haar sprookjeshuwelijk en nog op huwelijksreis blikt een dolgelukkige Sylvie Meis terug op alle festiviteiten: "Ik heb me voorgenomen om van het moment te genieten en dat is gelukt." Tweede huwelijkWat daarbij misschien ook meewerkte, was dat het de tweede keer was dat ze in het huwelijk trad, grapt de socialite. Bekijk de video, die Meis op Instagram plaatste, hieronder. Bekijk ook Shocking: Sylvie Meis eet chocoladetaart tijdens huwelijksreis (video) Bekijk deze video »
Show :
Video: Sylvie Meis blikt terug op haar bruiloft

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Video: Sylvie Meis blikt terug op haar bruiloft of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen