Zien: stevige crash Nicholas Latifi tijdens vrije training 1 voor GP van Rusland

Zien: stevige crash Nicholas Latifi tijdens vrije training 1 voor GP van Rusland

In navolging van Carlos Sainz, die ook crashte tijdens de eerste vrije training voor de Formule 1 GP van Rusland, is nieuwkomer Nicholas Latifi stevig uit de bocht gevlogen in de training. Hij schoof achterwaarts richting de muur en moest dat bekopen met flinke schade aan zijn achtervleugel.

Bekijk de beelden van de crash van Nicholas Latifi hieronder.

Zien: stevige crash <em>Nicholas Latifi</em> tijdens vrije training 1 voor <em>GP van Rusland</em> In navolging van Carlos Sainz, die ook crashte tijdens de eerste vrije training voor de Formule 1 GP van Rusland, is nieuwkomer Nicholas Latifi stevig uit de bocht gevlogen in de training. Hij schoof achterwaarts richting de muur en moest dat bekopen met flinke schade aan zijn achtervleugel. Bekijk de beelden van de crash van Nicholas Latifi hieronder. Bekijk ook Zien: Lewis Hamilton wint als vanouds GP van Toscane, Albon derde (video) Bekijk deze video » Zien: Carlos Sainz knalt tegen de muur in vrije training 1 voor GP van Rusland Bekijk deze video »
Formule 1 :
Zien: stevige crash Nicholas Latifi tijdens vrije training 1 voor GP van Rusland

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Zien: stevige crash Nicholas Latifi tijdens vrije training 1 voor GP van Rusland of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen