Lang Leve de Liefde: Mila is agressief en houdt niet van Bin Laden-baardjes (video)

Lang Leve de Liefde: Mila is agressief en houdt niet van Bin Laden-baardjes (video)

Robert is gekoppeld aan Mila en dat blijkt geen doorsnee type. Ze heeft de nodige praatjes en heeft een duidelijke mening over waar ze wel en niet van houdt: "Ik houd best van een baardje, maar niet te Bin Laden nee."

Agressief
Vervolgens laat ze hem weten dat hij op moet passen met haar: "Ik ben agressief af en toe. Ik ben een leger zonder helm." Bekijk het fragment van Lang Leve de Liefde hieronder.

Lang Leve de Liefde: Mila is agressief en houdt niet van <em>Bin Laden-baardjes</em> (video) Robert is gekoppeld aan Mila en dat blijkt geen doorsnee type. Ze heeft de nodige praatjes en heeft een duidelijke mening over waar ze wel en niet van houdt: "Ik houd best van een baardje, maar niet te Bin Laden nee." AgressiefVervolgens laat ze hem weten dat hij op moet passen met haar: "Ik ben agressief af en toe. Ik ben een leger zonder helm." Bekijk het fragment van Lang Leve de Liefde hieronder. Lang Leve De Liefde is elke werkdag om 18.00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Lang Leve De Liefde: Diana giert om haar fanatiek sportende date Gonzalo Bekijk deze video »
TV :
Lang Leve de Liefde: Mila is agressief en houdt niet van Bin Laden-baardjes (video)

Lang Leve De Liefde is elke werkdag om 18.00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Lang Leve de Liefde: Mila is agressief en houdt niet van Bin Laden-baardjes (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen