Fien Vermeulen stil van reactie op boek Het Regent Zonnestralen: "Dan is het het waard" (video)

Fien Vermeulen stil van reactie op boek Het Regent Zonnestralen: "Dan is het het waard" (video)

Radio-dj Fien Vermeulen gaat in haar boek Het regent zonnestralen in op de strijd die ze leverde toen ze hoorde dat ze lymfeklierkanker had en de periode daarna. Het levert haar veel mooie reacties op: "Ik kreeg een bericht van een man die zijn zoon op vijfjarige leeftijd verloor aan een hersentumor. Daarna scheidde hij van zijn vrouw waarna ze niet meer met elkaar spraken."

'Zijn verhaal maakt het waard'
Ze vervolgt: "Hij schreef dat hij het boek gelezen heeft en na het eerste hoofdstuk besloot dat hij het ook aan zijn ex wilde geven. Hij hoopt daardoor ook weer met haar in contact te kunnen komen." Dat bericht kwam binnen bij Vermeulen: "Toen dacht ik, dan is het dus blijkbaar toch nodig. Al heb ik het maar alleen voor deze meneer geschreven. Dan is het het waard." Bekijk het fragment van de 5 Uur Show hieronder.

Fien Vermeulen stil van reactie op boek <em>Het Regent Zonnestralen</em>: &quot;Dan is het het waard&quot; (video) Radio-dj Fien Vermeulen gaat in haar boek Het regent zonnestralen in op de strijd die ze leverde toen ze hoorde dat ze lymfeklierkanker had en de periode daarna. Het levert haar veel mooie reacties op: "Ik kreeg een bericht van een man die zijn zoon op vijfjarige leeftijd verloor aan een hersentumor. Daarna scheidde hij van zijn vrouw waarna ze niet meer met elkaar spraken." 'Zijn verhaal maakt het waard'Ze vervolgt: "Hij schreef dat hij het boek gelezen heeft en na het eerste hoofdstuk besloot dat hij het ook aan zijn ex wilde geven. Hij hoopt daardoor ook weer met haar in contact te kunnen komen." Dat bericht kwam binnen bij Vermeulen: "Toen dacht ik, dan is het dus blijkbaar toch nodig. Al heb ik het maar alleen voor deze meneer geschreven. Dan is het het waard." Bekijk het fragment van de 5 Uur Show hieronder. De 5 Uur Show is elke werkdag om 17.00 uur te zien op SBS6. Je kunt iedere aflevering en de leukste fragmenten van De 5 Uur Show terugkijken op Gids.tv. Bekijk ook 5 Uur Show: Merlijn Kamerling (zoon van Isa Hoes) had paniekaanvallen Bekijk deze video »
TV :
Fien Vermeulen stil van reactie op boek Het Regent Zonnestralen: "Dan is het het waard" (video)

De 5 Uur Show is elke werkdag om 17.00 uur te zien op SBS6. Je kunt iedere aflevering en de leukste fragmenten van De 5 Uur Show terugkijken op Gids.tv.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Fien Vermeulen stil van reactie op boek Het Regent Zonnestralen: "Dan is het het waard" (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen