Video: Giel Beelen draagt stokje ochtendshow Veronica over aan Wilfred Genee

Video: Giel Beelen draagt stokje ochtendshow Veronica over aan Wilfred Genee

Wilfred Genee gaat vanaf 2 november de ochtendshow van Giel Beelen op Radio Veronica overnemen, vier dagen per week. Om dat te vieren kwam hij vanmorgen meteen even langs, op de vroege ochtend: "Ik zeg ja! Het gaat gebeuren."

Beelen blij
Hij moest even overleggen met zijn vrouw en zich alvast voorbereiden op vroeg opstaan maar dat gaat helemaal goed komen vermoedt hij. Beelen, die naar Radio 2 vertrekt, is er blij mee: "Dit doet me echt ontzettend deugd. Het ging mij aan het hart en ik dacht: ik heb er niks mee te maken want ik ga weg maar dat neemt niet weg dat ik een hart heb voor deze zaak. Ik hoopte gewoon heel erg dat je het ging doen." Bekijk de video van KIJK hieronder.

Video: <em>Giel Beelen</em> draagt stokje ochtendshow Veronica over aan Wilfred Genee Wilfred Genee gaat vanaf 2 november de ochtendshow van Giel Beelen op Radio Veronica overnemen, vier dagen per week. Om dat te vieren kwam hij vanmorgen meteen even langs, op de vroege ochtend: "Ik zeg ja! Het gaat gebeuren." Beelen blijHij moest even overleggen met zijn vrouw en zich alvast voorbereiden op vroeg opstaan maar dat gaat helemaal goed komen vermoedt hij. Beelen, die naar Radio 2 vertrekt, is er blij mee: "Dit doet me echt ontzettend deugd. Het ging mij aan het hart en ik dacht: ik heb er niks mee te maken want ik ga weg maar dat neemt niet weg dat ik een hart heb voor deze zaak. Ik hoopte gewoon heel erg dat je het ging doen." Bekijk de video van KIJK hieronder. Bekijk ook Video: Giel Beelen over laatste week bij Radio Veronica Bekijk deze video »
Show :
Video: Giel Beelen draagt stokje ochtendshow Veronica over aan Wilfred Genee

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Video: Giel Beelen draagt stokje ochtendshow Veronica over aan Wilfred Genee of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen